قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۷/۲۷ - ۱۵:۵۴
/تلنگر/

غبار شدید، میزان دید تهرانی‌ها را کاهش داد

پرده‌ای از غبار روی چشمان پایتخت‌نشینان را گرفته است و سازمان هواشناسی علت آن را پایداری هوا و آلودگی‌ صنعتی می‌داند. این آلودگی تا امروز و فردا در پایتخت ماندگار است و پس‌فردا با بارش باران از میزان آن کاسته می‌شود.

غبار شدید، میزان دید تهرانی‌ها را کاهش داد

به گزارش سراج24، اگر منزلتان در پایتخت است، پنجره منزل یا محل کار خود را باز کنید، به سختی می‌توانید 100 متر جلوتر را شفاف و به وضوح ببینید.

پرده‌ای از غبار غلیظ جلوی چشمان پایتخت‌نشینان را گرفته است و کاهش دید شدیدی را برای تهرانی‌ها به وجود آورده است.

یکی از کارشناسان سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با فارس دلیل این غبارآلودی هوا را پایداری جو دانست و گفت: در فصل پاییز معمولا پدیده پایداری هوا و وارونگی جو رخ می‌دهد و آلودگی صنعتی در کلانشهرها مزید بر علت می‌شود تا آلودگی هوا زیاد شود.

هم‌اکنون آلودگی هوا در تهران هم مشکلات تنفسی و هم مشکل کاهش دید افقی را برای ساکنان این کلانشهر به وجود آورده است.

سازمان هواشناسی اعلام کرده است که این آلودگی امروز و فردا در پایتخت جاخوش کرده است و پس‌فردا با وزش باد و بارش باران احتمال کاهش آن وجود دارد.

 

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••